— Blog —
 

To že nám pobyt v přírodě dělá dobře, je nepopiratelná pravda. Pomáhá nám na duchu i na těle. Jenže... Bydlím v Praze v bytě, v okolí je jen pár míst, kam se dá jít a když už mám volno a chuť vystrčit nos z bytu a jít někam na procházku, tak má pocit, že tam je půlka Prahy. :D Znáte to taky?...

Dočetla jsem další knihu Alexandra Savrasova Vědění prvopočátků a autor se tam také věnoval prstenům a já si díky tomuto začala všímat určitých nesrovnalostí.

Voda

31.08.2018

Ještě jsem se nepřiznala, od kdy slyším matku Zemi, Vodu a taky vesmírné bytosti, je to od té doby, co jsem si po druhé přečetla sérii knih Vladimíra Megreho Zvonící cedry Ruska a nedávno jsem začala číst knihy od Alexandra Savarova Vědění prvopočátků.

Zázrak

24.08.2018

Nedávno jsem se sešla s kamarádkou, už jsme se nějakou dobu domlouvaly, že se sejdeme na kafíčko. Když se nám to povedlo, tak jsem přišla před dům, kde kamarádka bydlí. Kamarádka se tam zastavila s nějakou paní a začaly si tam povídat. Nevnímala jsem jejich rozhovor, vždyť mi do toho přece nic není. Zbystřila jsem, až když se paní...

Asi jste si všimli, že jsem delší dobu nenapsala článek. Je to tím, že se teď věnuji sama sobě. Věnuji se studiu, hodně čtu a dělám manuální práce.

Dneska jsem se rozhodla, že napíši dopis všem politickým stranám otevřený dopis a teda jej máte i Vy!

Tato myšlenka mně napadla po té, co jsem čekala na zpřístupnění jednoho úžasného kurzu.

Včera, když jsem se dostala do klidu a začala jsem přemýšlet nad svým životem a naskočilo mi jedno omezující přesvědčení, máte i Vy omezující přesvědčení? Asi se ptáte, co to je a jak poznám, že ho mám?

Včera, jak tu byl odpoledne šílený lijavec, tak jsem zrovna musela jít ven. Pochopitelně se mi nechtělo, protože deštník nenosím, pokaždé ho někde zapomenu :D a nepromokavá bunda mi promoká, ta vydrží jen přeháňky. :-)

Haniččino léčitelství, tel. 723 756806
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky