— Blog —
 

Jak jsem se již zmínila v předchozím příspěvku, zajímám se o permakulturu a to z toho důvodu, protože se mi otevřelo vidění aury rostlin a zvířat a také je slyším. Už nějakou dobu slyším, jak na mě mluví stromy a ty mi říkají, že jsou záchrana planety Země a spolu s ní i nás.

Nedávno jsem se přesvědčila o tom, že ano. Lidi můžeme ovlivnit jak pozitivním tak i negativním směrem.

Nedávno se mi opakovala jedna situace, kdy mi volal někdo z cizího čísla. To není nic neobvyklého, protože mám nový telefon. Ozvalo se: "Ahoj, jak se máš?" No dobrý a kam mám jako ten hlas zařadit? :D Byla to kamarádka Jarka, volala mi na popud jednoho mého článku.

Jak mnozí víte, nedávno mi odešel táta. Už když mi mamka oznámila, že taťka zkolaboval a odvezla ho rychlá do nemocnice na ARO, kde ho dali do umělého spánku, protože se s nimi pral a vytrhával si hadičky, jsem věděla, že se rozhodl odejít z tohoto života.

Chvalte se, když se Vám něco povede. Je milé, když Vás někdo pochválí a když to uděláte
Vy sami, tak je to pro naše podvědomí ještě milejší.

Jsem volná

13.06.2017

Ještě v době, kdy jsem byla vdaná jsem si ve své hlavě vytvořila své vlastní vězení. Můj bývalý manžel byl můj učitel, dal mi spoustu životních lekcí. A já Ti za ně Romane děkuji z celého srdce. Trvalo mi ještě téměř 7 let po rozvodu, než jsem jemu i sobě odpustila. Zůstal mi hlavě blok a to, že zůstanu sama...

Po té,co mi mí přátelé a známí říkali různě zkreslené informace o hypnóze, jsem se rozhodla, že o těchto mýtech napíšu.

V sobotu jsem byla čistit mlýn. Řádila tam jedna paní, která se rozhodla pro černou magii a také je energetická upírka. Udělala ochranu a vypudila duchy z toho mlýna.

Haniččino léčitelství, tel. 723 756806
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky